15:00

Öjeby IF

Referat: OAFF - Öjeby IF

Ohtana/aapua och Öjebyn spelar 1-1 (0-0) på Riavalleni Pajala.

Matchen blev en jämn historia som var mållös i halvtid. Ca kvarten in i andra halvlek tar Öjebyn ledningen efter lite passivt försvarsspel av OA. Kvitteringen kommer i den 75:e minuten då Magnus Jatko dundrar in en frispark från drygt 25 meter rakt upp i krysset till slutresultstet 1-1.

Sett över 90 minuter speglar 1-1 matchen, möjligen var OAFF närmare tre poäng då man skapade fler chanser i andra halvlek. Flera spelare gjorde bra insatser men det negativa var att Johannes Pekkari åkte på en ljumskskada och missar förmodligen seriepremiären nästa lördag.

Just nu leder OAFF gruppen med 7 poäng men skuggas av Öjebyn med 4 p och en match mindre.
Öjebyn möter Lira i den sista gruppspelsmatchen nästa lördag och i händelse av vinst blir dom gruppsegrare.